Wielicki Makaron spaghetti 400 g

Opis
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 15 sztuk.
Znakomity makaron z pszenicy durum we wloskim stylu od polskiego producenta! Makaron spaghetti Wielicki po ugotowaniu jest sprężysty i elastyczny, doskonały do dań kuchni włoskiej i nie tylko. Nie rozgotowuje się i świetnie smakuje przygotowany al dente. Wypróbuj makaron spaghetti Wielicki w ulubionych przepisach z makaronem lub we włoskich klasykach - na przykład do zrobienia spaghetti bolognese, carbonara, napoli czy aglio olio e peperoncino.Informacje dla alergików:
produkt może zawierać śladowe ilości jaj.Składniki:
makaron z pszenicy durum, woda.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1507 kJ/360 kcal, tłuszcz: 1,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g, węglowodany: 73,6 g, w tym cukry: 3,5 g, białko: 11,5 g, sól: 0,025 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Pasta Sana Sp. z o.o., 31-445 Kraków, ul. T. Kantora 3 lok 13