Wielicki Makaron 4 jajeczny zacierka 250 g

Opis
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 12 sztuk.
Informacja dla alergików:
produkt zawiera gluten, jaja.Sposób użycia/Zastosowanie:
250 g makaronu wrzucić do 2,5 lwrzącej (osolonej) wody. Gotować pod przykryciem: 4 minuty al dente, 6-10 minut normalnie. Odcedzić i obficie zalać wodą.Składniki:
mąka makaronowa pszenna, mąka z pszenicy durum (semolina), świeże jaja (16%), woda.Wartość odżywcza:
w 100 g:
wartość energetyczna: 1605,62 kJ/378,44 kcal, tłuszcz: 2,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g, węglowodany: 77,16 g, w tym cukry 3,8 g, białko 12,5 g, sól 0,7 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.Kraj pochodzenia:
Polska.Dane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Pasta Sana Sp. z o.o, ul. Tadeusza Kantora 3 lok 13, 31-455 Kraków