Wielicki Makaron 4-jajeczny muszelka mała 250 g

Opis
Wielicki Makaron 4-jajeczny muszelka mała 250 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 30 sztuk.
Wielicki Makaron 4-jajeczny powstaje z wykorzystaniem tradycyjnych metod, ze świeżych jaj i mąki pszennej. Makaron w kształcie małych muszelek to oryginalne uzupełnienie potraw, sprawdzi sie na przykład w sałatkach, sosach i zupach. Apetyczny Wielicki Makaron 4-jajeczny to propozycja nie tylko dla dzieci!Sposób użycia/Zastosowanie:
250 g makaronu wrzucić do 2,5 l wrzącej (osolonej) wody. Gotować pod przykryciem – 4 minuty al dente, 6 do 10 minut normal. Odcedzić i obficie przelać zimną wodą.Składniki:
mąka pszenna makaronowa, mąka z pszenicy durum (semolina), jaja (16%), woda.Wartość odżywcza:
w 100 g:
wartość energetyczna: 1605,62 kJ/378,44 kcal, tłuszcz: 2,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone:1,0 g, węglowodany: 77,16 g, w tym cukry: 3,8 g, białko: 12,5 g, sól: 0,7 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Pasta Sana Sp. z o.o, ul. Tadeusza Kantora 3 lok 13, 31-455 Kraków