Vifon Zupa błyskawiczna Lau Thai tajska pikantna 80 g
Opis
Vifon Premium Lau Thai Tradycyjna tajska zupa błyskawiczna z kluskami pikantna 80 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 20 sztuk.
Informacje dla alergików:
Zawiera śladowe ilości skorupiaków, gluten, mleko.
Sposób przygotowania/ użycia:
Sposób przyrządzania: 1. Kluski pokruszyć i wrzucić do głębokiej miski. Przyprawy z torebek dodać do smaku. Zalać 0,4 litra wrzącej wody. 2. Przykryć na 3 minuty. 3. Po wymieszaniu zupa jest gotowa do spożycia.
Składniki:
kluski ryżowe (82,5%): mąka pszenna, tłuszcz roślinny, tapioka, skrobia modyfikowana, sól, cukier, stabilizatory: trifosforan pentasodowy, guma guar; substancje spulchniające: węglan potasu, węglan sodu; kurkuma,dodatki smakowe (17,5%): rafinowany olej palmowy, sól, cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; czerwona szalotka, suszone warzywa (4%) szczypiorek, papryka chili; mleko pełne w proszku, chili (2%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, maltodekstryna, trawa cytrynowa, galanga, pieprz, barwniki: beta-karoten, karmel, E 160c; przeciwutleniacz: E 306.
Wartość odżywcza:
100 g gotowego produktu: Wartość energetyczna: 351,5 kJ / 83,9 kcal, Białko : 1,6 g, Węglowodany : 10,3 g, Tłuszcz : 4,0 g.
Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu. Przechowywać w temperaturze otoczenia. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Kraj pochodzenia:
WietnamDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
TAN-VIET International S.A., ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo