TaoTao Makaron ryżowy muszelki bezglutenowy 200 g

Opis
TaoTao Makaron ryżowy muszelki bezglutenowy 200 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 5 sztuk.
Makaron ryżowy muszelki Tao Tao nie zawiera glutenu i powstaje na bazie ryżu, skrobi kukurydzianej i skrobi z tapioki. Makaron ma kształt muszelek, dzięki czemu efektownie wygląda na talerzu. Świetnie smakuje w sałatkach, z dodatkiem sosów czy warzyw. Naturalny skład gwarantuje wysoką jakość produktu, a wykonanie makaronu z bezglutenowych komponentów, sprawia, że jest to pyszna propozycja dla osób na diecie bez glutenu.Sposób użycia/Zastosowanie:
zagotować wodę (1 l na 100 g makaronu). Dodać niewielką ilość soli. Do gotującej się wody wrzucić porcję makaronu i gotować przez około 8 - 10 minut. Od czasu do czasu zamieszać. Ugotowany makaron odcedzić.Składniki:
ryż (85%), skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki
Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1501 kJ/ 353 kcal, tłuszcz: 0,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g, węglowodany: 81,9 g, w tym cukry: 0,0 g, białko: 5,5 g, sól: 0,02 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu. Przechowywać w temperaturze otoczenia.Kraj pochodzenia:
TajlandiaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
TAN-VIET International S.A., ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo