TaoTao Makaron ryżowy kolanka bezglutenowy 200 g

Opis
TaoTao Makaron ryżowy kolanka bezglutenowy 200 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 5 sztuk.
Makaron ryżowy kolanka bez glutenu to rozwiązanie dla każdego, kto preferuje bezglutenowe posiłki. Makaron, po ugotowaniu, jest miękki i sprężysty. Doskonale smakuje i stanowi świetne zestawienie z orientalnymi dodatkami, sosami pomidorowymi czy z dodatkiem słodkich sosów. Wytwarzany z najlepszych, naturalnych składników łączy w sobie wysoką jakość wraz z najlepszym smakiem makaronu.Sposób użycia/Zastosowanie:
zagotować wodę (1 l na 100 g makaronu). Dodać niewielką ilość soli. Do gotującej się wody wrzucić porcję makaronu i gotować przez około 8 minut. Od czasu do czasu zamieszać. Ugotowany makaron odcedzić. Składniki: ryż (85%), skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki. Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 1501 kJ/353 kcal, tłuszcz: 0,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g, węglowodany: 81,9 g, w tym cukry: 0,0 g, białko: 5,5 g, sól: 0,02 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu. Przechowywać w temperaturze otoczenia.Kraj pochodzenia:
TajlandiaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
TAN-VIET International S.A., ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo