TaoTao Makaron ryżowy świderki bezglutenowy 200 g
Opis
TaoTao Makaron ryżowy świderki bezglutenowy 200 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 5 sztuk.
Makaron ryżowy świderki Tao Tao powstaje jedynie z naturalnych składników, jak ryż, skrobia kukurydziana i skrobia z tapioki. Makaron po ugotowaniu jest sprężysty, dobrze smakuje i świetnie komponuje się zarówno z zupami, sosami, warzywami czy gulaszami. Jest to też świetna opcja dla wegan i wegetarian oraz osób na diecie bezglutenowej, bezjajecznej i bezmlecznej.Sposób użycia/Zastosowanie:
zagotować wodę (1 l na 100 g makaronu). Dodać niewielką ilość soli. Do gotującej się wody wrzucić porcję makaronu i gotować przez około 6 - 8 minut. Od czasu do czasu zamieszać. Ugotowany makaron odcedzić.Składniki:
ryż (85%), skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki.
Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1501 kJ/353 kcal, tłuszcz: 0,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g, węglowodany: 81,9 g, w tym cukry: 0,0 g, białko: 5,5 g, sól: 0,02 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu. Przechowywać w temperaturze otoczenia. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Kraj pochodzenia:
TajlandiaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
TAN-VIET International S.A., ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo