Symbio Makaron z zielonego groszku muszla gnocchi sardi bezglutenowy eko 400 g

Producent: Symbio
Dostępność: duża ilość
Cena brutto: 13,75 zł 13.75
ilość szt.

Opis

Symbio Makaron z zielonego groszku muszla gnocchi sardi bezglutenowy eko 400 g

Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 10 sztuk.

Ekologiczny Makaron z zielonego groszku Symbio ma ciekawy kolor oraz smak i zapach. To doskonała propozycja dla osób na diecie bezglutenowej oraz roślinnej. Makaron z zielonego groszku powstaje z mąki z zielonego groszku z certyfikowanych upraw i wody źródlanej. Muszelki gnocchi sardi doskonale komponują się z sosami na bazie ricotty oraz daniami z mięsem i sosami.

Sposób użycia/Zastosowanie:

zagotuj dużą ilość wody aby makaron podczas gotowania pływał swobodnie (na całe opakowanie 4 do 5 litrów). Osól wodę tak jak lubisz, jeśli chcesz dodaj łyżkę oleju roślinnego. Do mocno gotującej się wody powoli wrzucaj makaron, tak by nie zatrzymać procesu gotowania (bulgotania). Po wsypaniu całej porcji, zamieszaj i gotuj do miękkości 15 do16 minut, al dente 11 minut (nie przekraczaj maksymalnego czasu gotowania). W trakcie gotowania nie mieszaj makaronu. Odcedź, przelej ciepłą wodą.

Składniki:

100% ekologiczna mąka z zielonego groszku, woda źródlana.

Wartość odżywcza

100 g:

wartość energetyczna: 1388 kJ/329 kcal, tłuszcz: 2,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g, węglowodany: 48 g, w tym cukry: 2,9 g, błonnik: 16 g, białko: 22 g, sól: 0 g.

Sposób przechowywania:

przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj prochodzenia

rolnictwo EU

Dane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:

Look Food Sp. z o.o., Al. Jerozolimskie 96, 00-807 Warszawa

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Wersja komputerowa
Sklep internetowy Shoper Premium