Symbio Makaron z soczewicy czerwonej muszla gnocchi sardi bezglutenowy eko 400 g
Producent:
Symbio
Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
3 dni
Cena brutto:
14,99 zł
14.99

Opis
Symbio Makaron z soczewicy czerwonej muszla gnocchi sardi bezglutenowy eko 400 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 10 sztuk.
Makaron w formie muszelek, czyli gnocchi sardi, to rodzaj makaronu z Sardynii, ktory wyjątkowo dobrze prezentuje się na talerzu. Makaron gnocchi sardi szczególnie dobrze pasuje do potraw z ricottą, świetnie komponuje się z różnymi sosami i mięsem. Ekologiczny Makaron z soczewicy czerwonej Symbio ma oryginalny kolor i jest bardzo pożywny. Makaron powstaje z mąki pochodzącej z ekologicznych upraw oraz źródlanej wody ze źródła Kapella w Górach Kaczawskich w Sudetach. Ekologiczny Makaron z soczewicy czerwonej Symbio to wartościowe uzupełnienie diety wegańskiej.Sposób użycia/Zastosowanie:
zagotuj dużą ilość wody aby makaron podczas gotowania pływał swobodnie (na całe opakowanie 4 do 5 litrów). Osól wodę tak jak lubisz, jeśli chcesz dodaj łyżkę oleju roślinnego. Do mocno gotującej się wody powoli wrzucaj makaron, tak by nie zatrzymać procesu gotowania (bulgotania). Po wsypaniu całej porcji, zamieszaj i gotuj do miękkości 18 do 20 minut, al dente13 minut (nie przekraczaj maksymalnego czasu gotowania). W trakcie gotowania nie mieszaj makaronu. Odcedź, przelej ciepłą wodą.Składniki:
100% ekologiczna mąka z soczewicy czerwonej, woda źródlana.Wartość odżywcza
100 g:
wartość energetyczna: 1580 kJ/378 kcal, tłuszcz: 1,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g, węglowodany: 67 g, w tym cukry: 0 g, błonnik: 10 g, białko: 24 g, sól:0,02 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Kraj prochodzenia
rolnictwo EUDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Look Food Sp. z o.o., Al. Jerozolimskie 96, 00-807 Warszawa
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Kraj wysyłki: