Schar Makaron jajeczny lasagne bezglutenowy 250 g

Opis
Schar Makaron jajeczny lasagne bezglutenowy 250 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 6 sztuk.
Lazagnia to klasyczny przepis włoskiej kuchi – w tradycyjnym przepisie płaty makaronu przeklada się sosem pomidorowym bolognese, mięsem mielonym, beszamelem i tartym serem. To tylko jeden ze sposobów na lazanię! Danie można podawać z różnymi sosami, rybami, warzywami i serami. Makaron jajeczny ma apetyczny kolor i bogaty smak. Bezglutenowy makaron lasagne Schar to świetna propozycja dla miłosników włoskiej kuchni, którzy są na diecie bez glutenu.Informacje dla alergików:
produkt może zawierać soję.Sposób użycia/Zastosowanie:
gotować 4-5 minut w osolonej wodzie. Przygotować nadzienie według wybranego przepisu, przełożyć płaty makaronu i piec w piekarniku.Składniki:
skrobia kukurydziana, jaja* (23%), mąka ryżowa, mąka kukurydziana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancja zagęszczająca: guma guar (*jaja z wolnego wybiegu).Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1592 kJ/376 kcal, tłuszcz: 4,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g, węglowodany: 76 g, w tym cukry: 0,3 g, białko: 7,6 g, sól: 0,12 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym miejscu.Kraj pochodzenia:
WłochyDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Kuchnie Świata S.A., Słodowiec 10 m. 10, 01-708 Warszawa