Profarm Olej rycynowy 100% naturalny zimnotłoczony 50 ml

Producent: Profarm
Dostępność: średnia ilość
Cena brutto: 9,98 zł 9.98
ilość szt.

Opis

Profarm Olej rycynowy 100% naturalny zimnotłoczony 50 ml

Olej rycynowy powstaje z nasion rącznika pospolitego. Jego stosowanie ma długą tradycję. Dobre efekty można uzyskać stosując olej rycynowy jako element pielęgnacji. Sprawdza się przede wszystkim w pielęgnacji włosów, brwi i rzęs. Olej rycynowy Olej rycynowy 100% naturalny zimnotłoczony Profarm może być również elementem codziennego oczyszczania twarzy. Najlepiej sprawdzi się kompozycja oleju rycynowego z innym olejem. Olej rycynowy można wykorzystać także do pielęgnacji paznokci i skórek wokół nich, a także bardzo suchej skóry na łokciach, kolanach i piętach. Olej rycynowy Olej rycynowy 100% naturalny zimnotłoczony Profarm to surowiec kosmetyczny, przeznaczony do użytku zewnętrznego.

Sposób użycia/Zastosowanie:

olej bazowy do stosowania bezpośrednio na skórę oraz do sporządzania mieszanin olejków eterycznych, wykorzystywanych przy wykonywaniu zabiegów kosmetycznych. Masaż: 10 ml (łyżka stołowa) oleju bazowego wymieszać z 3 do 5 kropel wybranego olejku.

Składniki:

Ricinus Communis Seed Oil.

Sposób przechowywania:

przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj pochodzenia:

Indie

Dane producenta /Kto wprowadził produkt do obiegu:

Profarm Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo produkcji farmaceutyczno–kosmetycznej, ul. Słupska 18, 84-300 Lębork

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Wersja komputerowa
Sklep internetowy Shoper.pl