Ponti Kapary w occie winnym 95 g
Opis
Ponti Kapary w occie winnym 95 g
Waga netto po odsączeniu: 55 g.
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 12 sztuk.
Klasyczny przysmak kuchni śródziemnomorskiej. Kapary doskonale łączą się z octem winnym, dzięki czemu cechują się intrygującym smakiem, kwaskowatą nutą i intensywnym aromatem. Kapary w occie winnym komponują się z rybami, owocami morza, mięsem. Stanowią te pyszny dodatek do pizzy, bruschetty czy zapiekanki.Informacje dla alergików:
w zakładzie przetwarzane są produkty zawierające seler, gorczycę, mąkę żytnią, mleko oraz produkty z jaj.Składniki:
kapary, ocet winny, sól.Wartość odżywcza
w 100 g: wartość energetyczna: 103 kJ/25 kcal, tłuszcz 1,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g, węglowodany 0,6 g, w tym cukry <0,5 g, błonnik 3,2 g, białko 1,8 g, sól 4,2 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć do 48 dni.Kraj pochodzenia:
WłochyDane producenta/kto wprowadził produkt do obiegu:
Index Food Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k. ul. Jana III Sobieskiego 98 62-030 Luboń