Piatella Makaron ryżowy wstążka bezglutenowy 250 g

Producent: Piatella
Dostępność: średnia ilość
Cena brutto: 10,95 zł 10.95
ilość szt.

Opis

Piatella Makaron ryżowy wstążka bez glutenu 250 g

Mąka ryżowa i woda – te dwa składniki wystarczą, aby stworzyć makaron ryżowy. Produkt może być elementem dań warzywnych i mięsnych przygotowanych na woku lub patelni. Ma zastosowanie również jako składnik sałatek i zup. Makaron ryżowy nie zawiera glutenu, dlatego do swojej diety śmiało mogą włączyć go osoby, które unikają tego składnika. Produkt przeznaczony do spożycia po obróbce termicznej.

Sposób użycia:

Makaron włożyć do naczynia i zalać wrzątkiem. Pozostawić pod przykryciem na ok. 3 minuty. Odcedzić. Bez gotowania.

Zastosowanie:

Jako składnik zup, sałatek, dań mięsnych czy warzywnych.

Składniki:

mąka ryżowa (93%), woda.

Wartości odżywcze:

w 100 g:

Wartość energetyczna 1525 kJ/359 kcal, tłuszcz 0,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g, węglowodany 81,0 g, w tym cukry 0,0 g, białko 6,9 g, sól 0,02 g

Sposób przechowywania:

przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu. Przechowywać w temperaturze otoczenia.

Kraj pochodzenia:

Tajlandia

Dane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:

TAN-VIET International S.A., ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Wersja komputerowa
Sklep internetowy Shoper.pl