Incola Makaron Spaghetti alla Chitarra bezglutenowy 250 g
Opis
Incola Makaron bezglutenowy Spaghetti alla Chitarra 250 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 10 sztuk.
Makaron Spaghetti alla Chitarra jest typowy dla włoskiego regionu Abruzji. Jest wytwarzany przy pomocy urządzenia, które kształtem przypomina gitarę, stąd nazwa makaronu. Bezglutenowy makaron Spaghetti alla Chittara sprawdzi się w kuchni osób stosujących dietę bez glutenu. Może być bazą potraw we włoskim stylu. Najczęściej podaje się go z różnego rodzaju sosami.Informacje dla alergików:
produkt nie zawiera glutenu, pszenicy, jaj, soi i mleka.Sposób użycia/Zastosowanie:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6 do 10 minut, w zależności od upodobania twardości.Składniki:
mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.Wartości odżywcze:
w 100 g:
wartość energetyczna: 1452 kJ/346 kcal, tłuszcze: 2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g, węglowodany: 77 g, w tym cukry: 1,5 g, białko: 4 g, błonnik: 1,5 g, sól: 0,18 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadza produkt do obiegu:
GFS Poland Sp z o.o., ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko-Biała