Incola Makaron Fusilli bezglutenowy 250 g

Opis
Incola Makaron bezglutenowy Fusilli 250 g
Makaron bez glutenu typu fusilli, czyli świderki, może być podstawą dla wielu potraw kuchni włoskiej. Można podawać go z sosami, mięsem, warzywami i owocami morza, wykorzystać w zapiekankach, dodawać do zup lub sałatek. Makaron bez glutenu to dobry zamiennik tradycyjnego makaronu dla osób na diecie bezglutenowej.Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 10 sztuk.
Informacje o alergenach:
Nie zawiera glutenu, pszenicy, jaj, soi i mleka.Sposób użycia/Zastosowanie:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6 do 10 minut, w zależności od upodobania twardości.Składniki:
mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukozaWartości odżywcze:
na 100 g:
wartość energetyczna: 1452 kJ/346 kcal, tłuszcze: 2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g, węglowodany: 77 g, w tym cukry: 1,5 g, białko: 4 g, błonnik: 1,5 g, sól: 0,18 gPrzechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadza produkt do obiegu:
GFS Poland Sp z o.o., ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko-Biała