Incola Ciasto Stracciatella bezglutenowe 230 g

Producent: Incola
Dostępność: średnia ilość
Cena brutto: 13,80 zł 13.80
ilość szt.

Opis

Incola Bezglutenowe ciasto Stracciatella 230 g

Wyjątkowe połączenie delikatnej wanilii z wykwintną belgijską czekoladą w formie ciasta bez glutenu z wesołymi piegami. Słodkie i czekoladowe ciasto jest idealne dla miłośników słodkości na diecie bezglutenowej. Ciasto Stracciatella bez glutenu zawsze warto mieć w kuchennej szafce, w razie wizyty niespodziewanych gości i zawsze wtedy, kiedy mamy ochotę na coś czekoladowego, słodkiego i dobrego!

Informacje o alergenach:

Nie zawiera glutenu i pszenicy. Może zawierać mleko.

Składniki:

olej rzepakowy, jaja kurze, skrobia (ziemniaczana, kukurydziana), cukier, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, stearoilomleczan sodu), mąka kukurydziana, łezki czekoladowe 7% (miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny sojowe), naturalny aromat waniliowy), sól, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)

Wartości odżywcze:

na 100 g:

wartość energetyczna: 1866 kJ/450 kcal, tłuszcze: 28,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4 g, węglowodany: 43,3 g, w tym cukry: 25,1 g, białko: 3,9 g, błonnik: 1 g, sól: 1 g

Przechowywanie:

Przechowywać w temperaturze od 14 do 21 stopni Celsjusza, z dala od źródła ciepła i promieni słonecznych.

Kraj pochodzenia:

Polska

Dane producenta/Kto wprowadza produkt do obiegu:

GFS Poland Sp z o.o., ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko-Biała

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Wersja komputerowa
Sklep internetowy Shoper.pl