Incola Chleb świeży z maczkiem bezglutenowy 350 g
Opis
Incola Bezglutenowy chleb świeży z maczkiem
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 8 sztuk.
Bezglutenowe pieczywo z chrupiącą skórką posypaną odrobiną maku to propozycja dla osób, które nie tolerują glutenu, ale nie chcą rezygnować z jedzenia chleba. Bezglutenowy chleb z maczkiem zawiera zakwas, dzięki czemu dłużej zachowuje świeżość i nie kruszy się.Informacje o alergenach:
Może zawierać śladowe ilości orzechów pekan.Sposób użycia/Zastosowanie:
Pieczywo do bezpośredniego spożycia. Może być również odświeżane w tosterze lub piekarniku.Składniki:
woda, skrobie (kukurydziana, tapiokowa, ziemniaczana), zakwas z mąki jaglanej, olej rzepakowy, błonnik roślinny, białko kurze (jaja) , otręby ryżowe, cukier, drożdże, mak (1,3%), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), sól, aromat naturalny.Wartości odżywcze:
na 100 g:
wartość energetyczna: 992 kJ/236 kcal, tłuszcze: 9,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g, węglowodany: 31 g, w tym cukry: 3 g, białko: 3,4 g, błonnik: 6,1 g, sól: 1,3 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w temperaturze od 14 do 21 stopni Celsjusza, z dala od źródła ciepła i promieni słonecznych.Uwagi:
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadza produkt do obiegu:
GFS Poland Sp z o.o., ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko-Biała