Eurohansa Migdały w czekoladzie bezglutenowe 70 g
Opis
Eurohansa Migdały w czekoladzie bezglutenowe 70 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 14 sztuk.
Bezglutenowe migdały w czekoladzie Eurohansa to mała porcja wyjątkowej przyjemności. Składają się na nią starannie dobrane migdały oraz polewa czekoladowa z mlecznej, deserowej i białej czekolady. Bezglutenowe migdały w czekoladzie są prażone, a dzięki temu wyjątkowo chrupiące i bogate w smaku.Informacje dla alergików:
produkt może zawierać orzeszki arachidowe i inne orzechy oraz gluten.Składniki:
migdały prażone (29%), czekolada (23%) (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat), czekolada mleczna (23%) (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku z mleka, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat), czekolada biała (23%) (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, serwatka w proszku z mleka, emulgatory: lecytyny z soi, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat), substancja glazurująca: guma arabska. Czekolada: masa kakaowa minimum 35%. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 28%. Czekolada biała: masa mleczna minimum 14%.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 2361 kJ/567 kcal, tłuszcz: 36 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g, węglowodany: 48 g , w tym cukry: 42 g, błonnik: 5,4 g, białko: 10 g, sól: 0,13 g .
Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
EUROHANSA Sp. z o.o., ul. Wiślana 11, 24-100 Puławy