Diamant Cukier puder 250 g

Opis
Diamant Cukier puder 250 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 12 sztuk.
Cukier puder to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. Dzięki formie drobnego proszku cukier puder znakomicie nadaje się do wypieku ciast i ciasteczek oraz przygotowywania bitej śmietany, kremów i mas. Może posłużyć również do ich dekoracji – opakowanie w formie tuby jest w tym przypadku wyjątkowo praktyczne. Cukier puder jest również składnikiem lukru i polew, które dzięki niemu po wyschnięciu są elastyczne i mają apetyczny, biały kolor.Składniki:
cukier biały, dwutlenek krzemu.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1695 kJ/399 kcal, tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g, węglowodany: 99,7 g, w tym cukry: 99,7 g, białko: 0 g, sól: 0 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Przechowywać w temperaturze otoczenia.Dane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o., ul. Mickiewicza 35, 60-959 Poznań