Diamant Cukier puder 250 g

Producent: Diamant
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 2,10 zł 2.10
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Diamant Cukier puder 250 g

Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 10 sztuk.

Cukier puder Diamant to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. Stanowi znakomity składnik wypieków delikatnych i pulchnych ciast, świetnie nadaje się do przygotowywania lekkich kremów, bitej śmietany, a także mas serowych i makowych. Doskonale sprawdza się przy ozdabianiu wypieków i deserów. Świetny również jako składnik lukru czy polewy, które dzięki niemu są elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor. Pakowany w zgrabny i estetyczny kartonik 250 g (dostępne również inne gramatury produktów).

Sposób przygotowania/ użycia:

lukier - przepis podstawowy

250 g cukru pudru Diamant, 4-6 łyżek stołowych gorącej wody. Cukier puder przesiać, a następnie zmieszać z taką ilością wody, aby uzyskać gęstą płynną masę. Tak przygotowaną polewą lukrową od razu polać ciasto.

Składniki:

cukier biały,glukoza.

Wartość odżywcza

w 100 g:

wartość energetyczna: 1700 kJ/400 kcal, tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g, węglowodany: 100 g, w tym cukry: 100 g, białko: 0 g, sól: 0 g.

Sposób przechowywania:

przechowywać w suchym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć. Przechowywać w temperaturze otoczenia.

Dane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o., ul. Mickiewicza 35, 60-959 Poznań

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Wersja komputerowa
Sklep internetowy Shoper Premium