Diamant Cukier brązowy 500 g
Opis
Diamant Cukier brązowy 500 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 10 sztuk.
Cukier brązowy to wyjątkowy produkt o wielu zastosowaniach. Dzięki delikatnej nucie karmelu jest ciekawym składnikiem ciast, pierników lub korzennych ciasteczek. Można wykorzystać go do słodzenia dań, takich jak na przykład gofry lub naleśniki, oraz do jogurtów, deserów, lodów lub koktajli. To również znakomity dodatek do gorących napojów, na przykład kawy lub herbaty. Brązowy cukier wnosi do potraw subtelny, karmelowy smak i zapach.Składniki:
cukier biały, karmel.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1693 kJ/396 kcal, węglowodany: 99 g, w tym cukry: 99 g, sól: 0,07 g.Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym miejscu. Przechowywać w temperaturze otoczenia.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o., ul. Mickiewicza 35, 60-959 Poznań