Delicius Filety z makreli w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia eko 90 g
Opis
Delicius Filety z makreli w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia eko 90 g
Waga netto po odsączeniu: 65 g.
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 10 sztuk.
Filety z makreli w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia Delicius, czyli kawałki ryby zanurzone w ekologicznej oliwie Extra Vergine, są smacznym uzupełnieniem diety. Filet z makreli w aromatycznej zalewie będą doskonałym dodatkiem do kanapek, sałatek, past rybnych oraz dań z makaronem.Sposób użycia/Zastosowanie:
produkt gotowy do spożycia. Konsumuj po odsączeniu z oliwy.Składniki:
filety z makreli (71,5%) (Scomber japonicus colias, obszar połowu Środkowo-Wschodni Atlantyk (FAO 34), Maroko, narzędzia połowowe: sieci okrążające (Okrężnice)), biologiczna oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* (28%), sól (0,5%); *certyfikat IT BIO 006H3149.Wartość odżywcza
w 100 g odsączonego produktu:
wartość energetyczna: 822 kJ/211 kcal, tłuszcz: 11,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g, kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 7,6 g, kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 1,6 g, węglowodany: 0,0 g, w tym cukry: 0,0 g, białko: 26 g, sól: 0,82 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu należy zalać oliwą, przechowywać w lodówce w celu uzyskania wysokiej jakości i spożyć w ciągu 1 tygodnia.Kraj pochodzenia:
WłochyDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Index Food sp. z o.o. sp.k. ul. Jana III Sobieskiego 98 62-030 Luboń k. Poznania