Delicius Filety Anchois w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia eko 58 g

Opis
Delicius Filety Anchois w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia eko 58 g
Waga netto po odsączeniu: 31 g.
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 12 sztuk.
Filety Anchois w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia Delicius to zanurzone w organicznej oliwie z oliwek Extra Vergine kawałki ryby o delikatnym smaku. Filety Anchois w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia są świetnym uzupełnieniem dań kuchni francuskiej. Można podawać je jako przystawkę lub dodatek do sałatek, pizzy, farszów oraz past.Sposób użycia/Zastosowanie:
produkt gotowy do spożycia. Konsumuj po odsączeniu z oliwy.Składniki:
filety z sardeli (53,5%) (engraulis encrasicolus, obszar połowu Morze Śródziemne (FAO 37) i/lub Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), narzędzia połowowe: sieci okrążające bez lin ściągających (lampary)), biologiczna oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* (46%), sól (0,5%); *certyfikat IT BIO 006H3149.Wartość odżywcza
w 100 g odsączonego produktu:
wartość energetyczna: 866 kJ/207 kcal, tłuszcz: 9,8 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g, kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g, węglowodany: 0,0 g, w tym cukry: 0,0 g, białko: 29,8 g, sól: 13,1 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu należy zalać oliwą, przechowywać w lodówce w celu uzyskania wysokiej jakości i spożyć w ciągu 1 tygodnia.Kraj pochodzenia:
WłochyDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Index Food sp. z o.o. sp.k. ul. Jana III Sobieskiego 98 62-030 Luboń k. Poznania