Delicius Filety Anchois w oliwie z oliwek 46 g
Opis
Delicius Filety Anchois w oliwie z oliwek 46 g
Waga netto po odsączeniu: 25 g.
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 18 sztuk.
Filety Anchois w oliwie z oliwek Delicius to sposób, aby nadać swoim daniom nowego, ciekawego charakteru. Filety z sardeli, zanurzone w zalewie z oliwy z oliwek z odrobiną soli pasują do sałatek, dań z makaronem, kanapek, pizzy oraz past. Filety Anchois w oliwie z oliwek Delicius będą dobrze komponowały się z daniami kuchni francuskiej.Sposób użycia/Zastosowanie:
produkt gotowy do spożycia. Konsumuj po odsączeniu z oliwy.Składniki:
filety z sardeli (53,5%)(engraulis encrasicolus, obszar połowu Morze Śródziemne (FAO 37) i/lub Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), narzędzia połowowe: sieci okrążające bez lin ściągających (lampary)), oliwa z oliwek (46%), sól (0,5%).Wartość odżywcza
w 100 g odsączonego produktu:
wartość energetyczna: 928 kJ/222 kcal, tłuszcz: 11,8 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g, węglowodany: 0 g, w tym cukry: 0 g, białko: 28,9 g, sól: 12,6 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu należy zalać oliwą, przechowywać w lodówce w celu uzyskania wysokiej jakości i spożyć w ciągu 1 tygodnia.Kraj pochodzenia:
WłochyDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Index Food sp. z o.o. sp.k. ul. Jana III Sobieskiego 98 62-030 Luboń k. Poznania