De Cecco Makaron bombardoni rigati 500 g

Opis
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 12 sztuk.
Włoskie makarony De Cecco powstają przy użyciu form z brązu. W ten sposób uzyskuje się chropowatą powierzchnię, która bardzo dobrze łączy się z sosami. Makaron bombardoni rigati wywodzi się z Kalabrii i Sycylii w południowych Włoszech. Włoski makaron bombardoni rigati De Cecco to duże rurki, które podaje się z sosami pomidorowymi lub bogatymi sosami z mięsem. Makaron bombardoni rigati doskonale sprawdza się w zapiekanych daniach z nadzieniem mięsnym lub rybnym.Składniki:
mąka z pszenicy durum, woda.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1490 kJ/ 351 kcal, tłuszcze: 1,5 g, w tym tłuszcze nasycone: 0,3 g, węglowodany: 69 g, w tym cukry 3,4 g, błonnik: 2,9 g, białko: 14 g, sól: 0,0 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.Kraj pochodzenia:
WłochyDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Index Food Sp. z o.o. Sp. k., ul. Jana III Sobieskiego 98 , 62-030 Luboń