Celiko Frupp Malina liofilizowana bezglutenowa 15 g
Opis
Celiko Frupp Owoce liofilizowane malina. Produkt bezglutenowy. 15 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 10 sztuk.
Owoce liofilizowane to naturalny produkt, bez dodatków, barwników i konserwantów. Liofilizowane maliny bez glutenu są smaczną przekąską, odpowiednią dla osób, które dbają o zdrowie, prowadzą aktywny tryb życia oraz lubią słodycze, ale marzą o zgrabnej sylwetce. Owoce liofilizowane mają niewiele kalorii, a dzięki wygodnemu opakowaniu można zabrać je ze sobą do pracy, szkoły lub na wycieczkę. Liofilizowane maliny Frupp to świetna alternatywa dla sklepowych słodyczy i słonych przekąsek, a także dobra opcja dla osób na diecie bez glutenu.Malina liofilizowana Frupp zachowuje smak, zapach, a przede wszystkim wartości świeżych owoców. To zasługa zastosowanej techniki – liofilizacja sprawia, że możemy cieszyć się walorami malin. Liofilizowane maliny Frupp można jeść jak samodzielną przekąskę lub dodawać do jogurtów, płatków, deserów, sałatek i innych potraw.
Składniki:
liofilizowana malina.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1329 kJ/318 kcal, tłuszcz: 4,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g; węglowodany: 38 g, w tym cukry: 31 g, błonnik: 46 g, białko, 8,4 g, sól: 0,02 g.Przechowywanie:
torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu – produkt higroskopijny.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta:
Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań