Celiko Ciasto drożdżowe bezglutenowe 200 g

Producent: Celiko
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 2,85 zł 2.85
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Celiko Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku do przygotowania słodkich ciast drożdżowych - ciast z owocami, bab i babeczek, drożdżówek, pączków, racuchów. Produkt bezglutenowy. 200 g

Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 12 sztuk.

Bezglutenowe ciasto dla wielbicieli drożdżowych wypieków! Bezglutenowe Ciasto drożdżowe Celiko to uniwersalna baza do przygotowania domowych, słodkich babeczek, ciast z owocami, babek, pączków, racuchów oraz drożdżówek. Mieszanka powstaje z wysokiej jakości skladników. Bezglutenowe Ciasto drożdżowe Celiko to sposób na szybkie i łatwe pieczenie bez glutenu.

Informacje o alergenach:

produkt może zawierać soję, mleko, orzeszki ziemne, orzechy laskowe.

Składniki:

skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mąka ryżowa, substancja zagęszczająca: pektyny, drożdże suszone (1,5%), sól.

Sposób użycia/Zastosowanie:

przepisy na wykonanie ciast - na opakowaniu. Więcej przepisów na stronie producenta.

Wartość odżywcza

w 100 g:

wartość energetyczna: 1496 kJ/357 kcal, tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe: 0 g, węglowodany: 85 g, w tym cukry: 20 g, białko: 1,5 g, sól: 0,27 g.

Sposób przechowywania:

przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj pochodzenia:

Polska

Dane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:

Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Wersja komputerowa
Sklep internetowy Shoper Premium