Celiko Ciasto drożdżowe bezglutenowe 200 g
Opis
Celiko Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku do przygotowania słodkich ciast drożdżowych - ciast z owocami, bab i babeczek, drożdżówek, pączków, racuchów. Produkt bezglutenowy. 200 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 12 sztuk.
Bezglutenowe ciasto dla wielbicieli drożdżowych wypieków! Bezglutenowe Ciasto drożdżowe Celiko to uniwersalna baza do przygotowania domowych, słodkich babeczek, ciast z owocami, babek, pączków, racuchów oraz drożdżówek. Mieszanka powstaje z wysokiej jakości skladników. Bezglutenowe Ciasto drożdżowe Celiko to sposób na szybkie i łatwe pieczenie bez glutenu.Informacje dla alergików:
produkt może zawierać soję, mleko, orzeszki ziemne, orzechy laskowe.Składniki:
skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mąka ryżowa, substancja zagęszczająca: pektyny, drożdże suszone (1,5%), sól.Sposób użycia/Zastosowanie:
przepisy na wykonanie ciast - na opakowaniu. Więcej przepisów na stronie producenta.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1496 kJ/357 kcal, tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe: 0 g, węglowodany: 85 g, w tym cukry: 20 g, białko: 1,5 g, sól: 0,27 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań