Chili24.pl

Celiko Baton jabłkowy Frupp bez cukru bezglutenowy 9 g

Producent: Celiko
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 3,18 zł 3.18
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Celiko Liofilizowany baton jabłkowy bezglutenowy 9 g

Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 25 sztuk.

Smaczna, wygodna, owocowa przekąska dla małych i dużych! Baton z liofilizowanych owoców jabłka Frupp ma tylko około 30 kalorii – to świetna alternatywa dla tradycyjnych słodyczy. Bezglutenowy baton powstaje bez dodatku konserwantów, tłuszczu oraz soli. Baton liofilizowany Frupp jabłko to świetna przekąska między innymi dla osób dbających o sylwetkę, dzieci oraz osób na diecie bez glutenu.

Informacje dla alergików:

produkt może zawierać dwutlenek siarki.

Składniki:

jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.

Wartość odżywcza

w 100 g:

wartość energetyczna: 1423 kJ/338 kcal, tłuszcz: 0,2 g, w tym kwasy nasycone: 0 g, węglowodany: 69 g, w tym cukry: 51 g, błonnik: 28 g, białko: 0,7 g, sól: 0,02 g.

Sposób przechowywania:

produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Kraj pochodzenia:

Polska

Dane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:

Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Wersja komputerowa
Sklep internetowy Shoper Premium