Celiko Baton jabłkowy Frupp bez cukru bezglutenowy 9 g
Opis
Celiko Liofilizowany baton jabłkowy bezglutenowy 9 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 25 sztuk.
Smaczna, wygodna, owocowa przekąska dla małych i dużych! Baton z liofilizowanych owoców jabłka Frupp ma tylko około 30 kalorii – to świetna alternatywa dla tradycyjnych słodyczy. Bezglutenowy baton powstaje bez dodatku konserwantów, tłuszczu oraz soli. Baton liofilizowany Frupp jabłko to świetna przekąska między innymi dla osób dbających o sylwetkę, dzieci oraz osób na diecie bez glutenu.Informacje dla alergików:
produkt może zawierać dwutlenek siarki.Składniki:
jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1423 kJ/338 kcal, tłuszcz: 0,2 g, w tym kwasy nasycone: 0 g, węglowodany: 69 g, w tym cukry: 51 g, błonnik: 28 g, białko: 0,7 g, sól: 0,02 g.Sposób przechowywania:
produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań