Celiko Baton Frupp truskawka bezglutenowy 10 g
Opis
Celiko Liofilizowany baton truskawkowy bezglutenowy. 10 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 25 sztuk.
Małe co nieco dla smakoszy truskawkowych smaków. Liofilizowany baton truskawkowy Frupp nie zawiera tłuszczu i soli, jest więc dobrą alternatywą tradycyjnych słodyczy dla osób, które dbają o linię i prowadzą zdrowy styl życia. Przekąska powstaje z liofilizowanych owoców, dzięki czemu zachowuje smak, zapach i wartości świeżych truskawek.Informacje dla alergików:
produkt może zawierać: mleko, soję, orzeszki ziemne i orzechy laskowe.Składniki:
truskawki (26%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1401 kJ/334 kcal, tłuszcz: 1,1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g, węglowodany: 63 g, w tym cukry: 4 g, błonnik: 31 g, białko: 2,1 g, sól: 0,02 g.Sposób przechowywania:
produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań