Celiko Baton Frupp jabłko bezglutenowy 10 g

Producent: Celiko
Dostępność: duża ilość
Cena brutto: 2,25 zł 2.25
ilość szt.

Opis

Celiko Liofilizowany baton jabłkowy bezglutenowy 10 g

Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 25 sztuk.

Baton z liofilizowanych owoców jabłka Frupp ma tylko 36 kalorii – to świetna alternatywa dla tradycyjnych słodyczy. Bezglutenowy baton powstaje bez dodatku konserwantów, tłuszczu oraz soli. Baton liofilizowany Frupp jabłko to świetna przekąska między innymi dla osób dbających o sylwetkę, dzieci oraz osób na diecie bez glutenu.

Informacje dla alergików:

produkt może zawierać dwutlenek siarki.

Składniki:

jabłka (30%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.

Wartość odżywcza

w 100 g:

wartość energetyczna: 1530 kJ/361 kcal, tłuszcz: 0,2 g, w tym kwasy nasycone: 0 g, węglowodany: 85 g, w tym cukry: 73 g, błonnik: 7,1 g, białko: 1,5 g, sól: 0,02 g.

Sposób przechowywania:

produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Kraj pochodzenia:

Polska

Dane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:

Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Wersja komputerowa
Sklep internetowy Shoper Premium