Bezgluten Skrobia kukurydziana bezglutenowa 500 g
Opis
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 8 sztuk.
Bezgluten Skrobia kukurydziana bezglutenowa 500 g pozyskiwana jest z pręcików kukurydzy. Sprzedaje się ją w formie proszku. Doskonale nadaje się do zagęszczania zup i sosów. Bezgluten Skrobia kukurydziana bezglutenowa 500 g to produkt bezglutenowy, bezmleczny, bezjajeczny, a dodatkowo bez dodatku soi.Informacje dla alergików:
na zakładzie konfekcjonowane są: jaja i produkty pochodne; skrobia pszenna bezglutenowa; soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, gorczyca i produkty pochodne; nasiona sezamu i produkty pochodne; łubin i produkty pochodne; dwutlenek siarki i siarczany, orzechy ziemne.Sposób użycia/Zastosowanie:
do bezpośredniego spożycia.Składniki:
skrobia kukurydziana.
Wartość odżywcza
w 100 g:wartość energetyczna: 1547 kJ/365 kcal, tłuszcz: 2,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g, węglowodany: 85 g, w tym cukry: 5,8 g, białko: 0,6 g, sól: 0,11 g.
Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
BEZGLUTEN SP. Z O.O. Posądza 128 32-104 Koniusza, k.Krakowa