Bezgluten Bułki wieloziarniste bez dodatku cukrów bezglutenowe 2 x 70 g
Opis
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 12 sztuk.
Bezglutenowe bułki wieloziarniste Bezgluten są bogate w chrupiące ziarna - siemię lniane, sezam i słonecznik dodają pieczywu apetycznej chrupkości. Bułki wieloziarniste to pieczywo bezglutenowe, a także wegańskie i bez dodatku cukru, więc śmiało może znaleźć się w diecie osób, które z różnych powodów unikają tradycyjnego pieczywa. W opakowaniu znajdziesz dwie bezglutenowe bułki wieloziarniste Bezgluten, świetne na rodzinny posiłek albo kanapki na wynos.Informacje dla alergików:
na terenie zakładu znajdują się owies bezglutenowy, skrobia pszenna bezglutenowa, jaja, mleko, sezam, łubin, orzechy arachidowe, soja, seler.Składniki:
skrobie (kukurydziana, ryżowa), woda, ziarna (siemię lniane 11%, sezam 6,6%, słonecznik 4,6%), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, guma guar; błonniki: z korzenia cykorii, babki jajowatej; drożdże, sól, ekstrakt jabłkowy.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1402 kJ/335 kcal , tłuszcz: 15 g , w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g, węglowodany: 39 g, tym cukry: 0,5 g, błonnik: 9,0 g, białko: 6,6 g , sól: 1,02 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
BEZGLUTEN SP. Z O.O. Posądza 128 32-104 Koniusza, k.Krakowa