Bartolini Makaron gniazda z algami morskimi eko 250 g
Opis
Bartolini Makaron durum z algami morskimi gniazda eko 250 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 10 sztuk.
Ekologiczny Makaron z pszenicy durum z dodatkiem spiruliny ma oryginalny, ciemnozielony kolor. Wysokiej jakości składniki i sprawdzona technologia produkcji to gwarancja wyjątkowych walorów smakowych makaronów Bartolini. Makaron z pszenicy durum w formie gniazd, z dodatkiem alg morskich szczególnie dobrze komponuje się z rybami i owocami morza, ładnie prezentuje się w zupach i zapiekankach.Informacje dla alergików:
w zakładzie wykorzystywane są jajau.Sposób użycia/Zastosowanie:
gotować 10 minut, 8 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).Składniki:
semolina ekologiczna (mąka z pszenicy durum), algi morskie ekologiczne (spirulina) (3%).Wartość odżywcza
100 g:
wartość energetyczna: 1549 kJ/365 kcal, tłuszcz: 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g, węglowodany: 72 g w tym cukry: 3,8 g, błonnik: 3,3 g, białko: 14 g: sól 0,10 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
P.P.H. Tabit Sp. z o.o., ul. Kołłątaja 44, 05-402 Otwock