Bartfan Dżem jagodowy słodzony fruktozą 200 g

Opis
Bartfan Dżem jagodowy słodzony fruktozą 200 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 6 sztuk.
Dżem jagodowy słodzony fruktozą Bartfan to świetna, słodka alternatywa do słodzonych białym cukrem konfitur, dżemów i marmolad. Słodki smak to zasługa fruktozy. Dżem jagodowy słodzony fruktozą będzie doskonały między innymi do smarowania pieczywa, do wypieków, naleśników.Składniki:
jagody (50%), fruktoza (28,3%), woda, substancja żelująca – pektyna, regulator kwasowości – kwas cytrynowy.Wartość odżywcza
w 100 g: wartość energetyczna: 631 kJ/149kcal, tłuszcz: 0,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,04 g, węglowodany: 35 g, w tym cukry: 29 g, w tym fruktoza: 28 g, błonnik: 2,7 g, białko: 0,4 g, sól: 0,01 g.Informacja dla diabetyków:
100 g produktu zawiera WW- 3,48 WBT- 0,04.Sposób przechowywania:
przechowywać w chłodnym miejscu.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe „PUH” Sp. z o.o.. ul. Jasna 1/4, 41-506 Chorzów