Aga Holtex Masa makowa z bakaliami 850 g

Opis
Aga Holtex Masa makowa z bakaliami 850 g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 6 sztuk.
Masa makowa z bakaliami Aga Holtex to produkt, który ułatwia przygotowanie tradycyjnych wypieków z makiem, takich jak makowiec, strucla, tort makowy, ciasteczka makowe lub paluchy z masą makową. Można wykorzystać ją również jako dodatek do potraw, na przykład makaronu i klusek. Rodzynki i skórka pomarańczowa wzbogacają smak masy makowej z bakaliami Aga Holtex, nadają jej słodycz i wyjątkowy aromat.Sposób użycia/Zastosowanie:
masa makowa z bakaliami przeznaczona jest do szybkiego przyrządzania wszelkich wyrobów domowych, takich jak: makowce, torty, strucle, łazanki. Wyrób nadaje się do bezpośredniego spożycia.Składniki:
woda, syrop glukozowo-fruktozowy, mak (21% ), bakalie (8%) (rodzynki, kandyzowane, skórki pomarańczowe), cukier, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, błonnik bambusowy, aromat cynamon, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: dwutlenek siarki.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 938 kj/224 kcal, tłuszcz: 9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g, węglowodany: 28 g, w tym cukry: 20 g, błonnik; 6,3 g, białko: 4,6 g, sól: 0,03 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, Po otwarciu przechowywać w lodówce do 72 godzin.Kraj pochodzenia:
PolskaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Z.P.H. AGA-HOLTEX Sp.J., Agata Holcman-Kos, Waldemar Kos, ul. Dworcowa 11, 43-503 Czechowice-Dziedzice