Acorsa Oliwki zielone z papryką 235 g

Opis
Acorsa Oliwki zielone nadziewane pastą z papryki w zalewie 235 g
Waga netto po odsączeniu: 140 g.
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 12 sztuk.
Są niezbędnym elementem kuchni śródziemnomorskiej oraz bałkańskiej, a także wartościowym uzupełnieniem diety. Oliwki zielone nadziewane papryką są świetnym dodatkiem do sałatek, pizzy oraz potraw z makaronem. Paprykowe nadzienie nadaje oliwkom oryginalnego i wyrazistego charakteru.Składniki:
woda, oliwki, pasta paprykowa 12% (papryka, substancje zagęszczające: alginiansodu, guma guar, środek ujędrniający: chlorek wapnia), sól, zakwaszające: kwas mlekowy, kwas cytrynowy i przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 550 kJ/134 kcal, tłuszcze: 13,8 g, w tym kwasy nasycone: 3 g, węglowodany: 0 g, w tym cukry: 0 g, białko: 0,7 g, sól: 3,75 g.Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Uwagi:
oliwki zostały drylowane mechanicznie, mogą zawierać pestki lub ich fragmenty.Kraj pochodzenia:
HiszpaniaDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Decor Lux Małgorzata Gut Janusz Bakalus Sp.j., ul. Cegielniana 12a, 30-404 Kraków