ARMANDO Makaron włoski LA PAPPARDELLA - gniazda wstęgi 500g
Opis
ARMANDO Makaron włoski LA PAPPARDELLA - gniazda wstęgi 500g
Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym: 8 sztuk.
Makaron Armando stworzony został z najwyższej jakości włoskiej pszenicy przy zachowaniu najwyższych standardów produkcyjnych. Do młyna należącego do firmy, trafia wyłącznie wyselekcjonowana pod kątem odpowiedniej zawartości białka oraz glutenu pszenica od włoskich rolników zajmujących się uprawą pszenicy między innymi w Apulii, Kampanii, Umbrii czy Toskanii. Makaron penne jest makaronem typowym dla kuchni włoskiej. Można go podawać z kurczakiem, sosem pomidorowym, z owocami morza lub pesto. Wariacje na temat podawania Penne są niezliczone i jest ich tyle ile przepisów kulinarnych – bez liku. Smacznego!ALERGENY
Może zawierać SOJĘ i GORCZYCĘ.Składniki:
Składniki: semolina z PSZENICY durum, woda.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1503/kcal 354 Tłuszcz -1,3g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3g Węglowodany - 70,3g w tym: Cukry - 3,2g Błonnik - 2,7g; Białko - 14,0g; Sól <0,01gSposób przechowywania:
przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.Instruckja Użycia
Sposób przygotowania: do osolonej wody wsypać makaron (około 1 litr wody na 100 g makaronu). Mieszać podczas gotowania. Gotować według wskazań na opakowaniu do struktury al dente. Odcedzić przed podaniem.Kraj pochodzenia:
WłochyDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
De Matteis S.P.A. Włochy Wprowadzający do obrotu w PL ITALIAN TRADE Sp. z o.o. Sp. K.