Maina Pandoro oro fondente 750g [1]+

Opis
Maina Ciasto drożdżowe z kremem czekoladowym wypiekane na naturalnym zakwasie 750 g
CZEKOLADOWE ŚWIĘTOWANIE Zniewalająca i chrupiąca polewka z ciemnej czekolady na miękkim i pachnącym cieście, naturalnie zakwaszanym przez ponad dziesięć godzin, wypełniona pysznym kremem czekoladowym .Informacje dla alergików:
Jaja, gluten, mleko, soja,kakao, śladowe ilości orzechów musztardaSkładniki:
mąka pszenna, jaja, masło (z mleka), krem czekoladowy 11 % (syrop glukozowo-fruktozowy, woda, czekolada 20% [kakao w proszku, cukier, tłuszcz kakaowy], cukier, glukoza, masło (z mleka), alkohol etylowy, substancja zagęszczająca: pektyny; aromaty), czekolada 7,5 % (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, masło (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi)), mleko pełne pasteryzowane, fruktoza, naturalne drożdże (mąka pszenna, woda), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; tłuszcz kakaowy, sól, naturalne drożdże piwne, aromaty. Produkt może zawierać orzechy i soję.Wartość odżywcza
w 100 g:
wartość energetyczna: 1663kj/397kcal Wartość odżywcza: 397 Kcal Tłuszcz 20 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12 g, Węglowodany 47 g, w tym cukry 22 g, Białko 6,4 g, Sól 0,42 gSposób przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Kraj pochodzenia:
WłochyDane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:
Bäckerei Dahlhoff Polonia Sp. z o.o., Bażantów 1, 40-668 Katowice